fbpx

Tutorji na diplomskem študiju

Ddr. Matjaž Regovec je doktoriral oboje iz psihologije in filozofije. Je kvalificirani neodvisni jungovski psihoanalitik in psihoterapevt v zasebni svobodni praksi. 1993 je ustanovil Institut IPAL, kjer povezuje tutorje in vodi seminarje. Njegovi seminarji potekajo tudi v online obliki v angleščini za udeležence vseh držav, veroizpovedi in usmeritev. Na podlagi njegovega večdesetletnega raziskovalnega dela je pred vrati izdaja njegovega najnovejšega dela Cogito alchymicum – alkimija simptoma, ki na sistematičen, a holističen način uvaja razumevanje simptoma kot osnovnega vodila in mostu pri človekovem razvoju, spreminjanju in individuaciji.

 

 

 

mario

Mario Baar, dipl. psih. astrol., je diplomirani inženir elektronike, rojen 20. 6. 1953 v Ljubljani. Že v otroštvu se je zanimal za skrivnosti vesolja, filozofijo in psihologijo. V osnovni in srednji šoli se je precej intenzivno ukvarjal z glasbo, kasneje pa nekaj let tudi z amatersko fotografijo. Ko je bil deset let zaposlen na Institutu Jožef Stefan kot razvojni inženir, se je leta 1990 srečal z astrologijo, ki ga je močno pritegnila. V začetku leta 1995 se je vpisal na redni študij na Institutu Matjaža Regovca, kjer je decembra 1997 tudi diplomiral. Leta 1998 je na Institutu začel voditi tristopenjske astrološke tečaje za začetnike, na diplomskem študiju pa praktične vaje, tutorske skupine in celodnevne seminarje. Imel je vrsto javnih predavanj na Filozofski fakulteti in v Cankarjevem domu, napisal pa je veliko člankov v revijah Aura, O osebnosti in prilogi Dnevnika. V okviru svojih skupin se veliko ukvarja z mitološkim tarotom. V Ljubljani ima svojo astrološko prakso. Je namestnik predstojnika Instituta IPAL. Spletna stran

 

 

acaŠeherezada Kranjc - Aca, dipl. psih. astrol., je po poklicu medicinska sestra babica. Na Institut IPAL se je vpisala spomladi leta 2005. Obiskovala je uvodno skupino psihološke astrologije in psihoanalize in nato nadaljevala diplomski študij, ki ga je dokončala 2012. Njeno diplomsko delo ima naslov »Notranji svet travme v luči psihološke astrologije«. Zelo jo zanima družinska dinamika. Njen moto je: »Spoznaj sebe in ničesar preveč.« Facebook stran

 

 

dragana

Dragana Van de moortel - Ilić, dipl. ing., D. F. Astrol. S., MA CAA, se je rodila v Kikindi in diplomirala na Prirodno - matematičkom fakultetu v Novem Sadu, kjer je delala kot raziskovalna asistentka na področju organske kemije. Kasneje je diplomirala na Fakulteti za astrološke vede v Londonu, kjer od leta 2002 deluje kot mentor. Leta 2016 je na univerzi Wales Trinity Saint David končala magisterski študij na smeri Cultural Astronomy and Astrology, raziskovala je simbolični pomen kozmoloških elementov v srbskih srednjeveških cerkvah. Dragana že od leta 1991 opravlja strokovno svetovanje z individualnimi klienti in s podjetji. Vodi šolo astrologije in organizira predavanja s tujimi predavatelji v Novem Sadu, od leta 1999 dalje poučuje astrologijo v Belgiji. Od leta 2009 je tutorka na Institutu IPAL. Konzultacije in predavanja izvaja v srbskem, angleškem ali nizozemskem jeziku. Uči se slovensko in razume dovolj, da lahko slušatelji z njo komunicirajo v maternem jeziku.

Spletni strani: www.astrovdm.com in www.dragana-vdm-ilic.com.

 

 

Manca Javornik, dipl. psih. astrol., je po izobrazbi univerzitetna diplomirana ekonomistka. Je poročena in mati dveh hčera. Med svojo prvo nosečnostjo je spoznala, da ji zaposlitev v zvezi z denarjem drugih ne prinaša dovolj notranje izpolnitve, zato se je pričela resneje ukvarjati z delom na sebi. Obiskovala je Duhovno univerzo, kjer se je tudi prvič srečala z (ezoterično) astrologijo. Leta 2006 je na Institutu IPAL  pričela obiskovati uvodno skupino ter nato nadaljevala s  študijem, ki ga je zaključila septembra 2015 z diplomskim delom Poklic v luči psihološke astrologije in psihoanalize. Ukvarja se s psihološko-astrološkim in psihoanalitičnim delom s klienti. Izvedla je že več javnih predavanj na témo psihološke astrologije in psihoanalize. Na Institutu IPAL aktivno deluje  kot tutorka. S pomočjo psihološke astrologije in psihoanalize, preko meditativnega dela ter skozi vstopanje v različne odnose z ljudmi  neprestano išče in po koščkih odkriva zaklad v svojem srcu.

 

Meta Erbežnik, dipl.psih.astrol., se je rodila 8. 1. 1955 v Bonnu. Študirala je filozofijo in otroško psihologijo na Filozofski fakulteti, nato pa se je posvetila partnerstvu in družini. Za seboj ima 36 let dela na področju knjigotrštva. Njeno področje je bila literatura s področja popularne psihologije in osebnostne rasti. Leta 2006 se je vpisala v uvodno skupino na Institutu IPAL in leta 2015 diplomirala z naslovom „Dimenzija premagovanja strahu v ženski individuaciji“. Na  Institutu IPAL deluje kot psihološkoastrološka svetovalka in tutorka uvodnih skupin Metode IPAL.

 

 

Karin Baloh Martić, dipl. psih. astrol., se je rodila leta 1970 na Reki (Rijeka) na Hrvaškem, kjer tudi živi in dela. Po poklicu je ekonomistka, z astrologijo se profesionalno ukvarja že več kot 20 let. Napisala je tudi več knjig s področja popularne astrologije. Redno izvaja astrološka predavanja, tečaje in delavnice. Od leta 2017 je tutorka Instituta IPAL - na institutu je diplomirala leta 2012 z naslovom: "Iniciacijski obredi". O njej in njenem delu si preberite več na portalu Astrodrom.

 

 

Nadine Radesky, dipl. IPAL se je v uvodno skupino na institutu vpisala l. 2003, certifikat pa prejela l. 2008, nato je bila deset let aktivna v jungovi podiplomski studijski skupini alkimije, ter svoj dodiplomski študij zaključila l. 2020 z diplomo ''Voda – zibelka življenja ter izhod (exodus) iz neptunske arhetipske ujetosti''. Na Institutu IPAL aktivno deluje kot tutorka. Po izobrazbi je vzgojiteljica predšolskih otrok. Od leta 2008 opravlja svetovalno in terapevtsko delo z ljudmi na izboljšanju psih. zdravja in kvalitete življenja. Pri svojem terapevtskem delu se najbolj posveča generacijski travmi in raziskovanju sanj in nezavednega na področju utrjenih tradicionalnih duhovnih starih izročil s spoznavno bivanjsko izkušnjo.