f DELO NA SEBI | Institut IPAL

DELO NA SEBI

Psihološko-astrološko svetovanje

Pod tem pojmom razumemo srečanje psihološkega astrologa in stranke. Astrolog s pomočjo rojstnega horoskopa analizira zavestne in nezavedne zakonitosti posameznikove duše in mu svetuje, kako poiskati ustrezno rešitev trenutnih žgočih problemov in težav. Ukvarjanje s psihodinamiko stranke v veliki meri pripomore k njeni psihični razbremenitvi, hkrati pa jo napolni z novimi upanji. Večkratna srečanja z astrologom stranki omogočijo, da duhovno raste in da s tem izboljša kvaliteto svojega življenja.

Svetovalci:

Mario Baar, dipl. psih. astrol.,
tel.: 041 959 027, http://www.astroloskosvetovanje-mb.si

Vanja Kužnik, dipl. psih. astrol.,
tel.: 031 446 152
vanja@ipal.si

Dragana Van De Moortel - Ilić, D. F. Astrol. S.,
tel.: Slo: 070 289 785; Belgija: +32 49810 8647, http://www.astrovdm.com. Dragana svetuje v srbskem, flamskem ali angleškem jeziku.

Matjaž Regovec, D. F. Astrol. S., dipl. psih. astrol.,
tel.: 01 251 1688, matjaz@ipal.si

Psihoanaliza

Psihoanaliza postaja vedno pomembnejša oblika pomoči pri reševanju čustvenih stisk, zapletenih čustvenih stanj, notranjih konfliktov ter vprašanj in zastojev pri osebnostni rasti in razvoju. Bistveno olajša težave in omogoča, da se problemi hitreje in kvalitetneje razrešijo.

Srečevanje analitika in analizanta je dolgotrajen proces, navadno traja več let, od ene do več ur na teden. Vključeno je delo za nezavednim materialom, predvsem s sanjami, ter tudi z astrološkim in včasih alkimijskim simbolizmom. Cilj je povečano in kvalitetno samozavedanje, ki prispeva k trajnemu hitrejšemu reševanju življenjskih konfliktov in ugank na področju medosebnih odnosov, poklica in psihičnega blagostanja.

Analitiki:

Matjaž Regovec, kvalificirani jungovski psihoanalitik (ZPS, ÖGAP, AJA, IAAP)
tel.: 01 251 1688, matjaz@ipal.si

Tine Papič, kvalificirani jungovski psihoanalitik (SFU, IAAP)
tine.papic@gmail.com

dr. Jože Magdič, kvalificirani jungovski psihoanalitik (IAAP)
tel.:02 530 4116, 041 343 660magdic-psiha-magdic@siol.net