Iniciacija v metodo IPAL

Iniciacija v metodo IPAL

Raziskovanje in novo oblikovanje sebe, svojega notranjega kozmosa in zunanjega sveta z metodo IPAL.

Metoda IPAL je izviren način dela na sebi s psihološko astrologijo, analitično psihologijo, aktivno imaginacijo in analizo sanj. Osnova dela je iskanje poti h kakovostnejšemu odnosu do sebe, sveta in drugih.

Metoda IPAL omogoča doseganje življenjskih ciljev, ki si jih udeleženec realistično zastavi s pomočjo skupine. Delo poteka v duhu ustvarjanja boljše kakovosti življenja in večjega psihičnega blagostanja.

V ospredju dela na sebi v uvodni skupini je osebna izkušnja, ki ji sledi teoretska predstavitev vsakokratne teme. Srečanja skupine zato niso predavanja, temveč gre za individualno delo z vsakim posameznikom v dinamiki skupine na osnovi njenega oziroma njegovega psihičnega materiala (zavestnega in nezavednega). Nezavedni material pridobimo s pomočjo aktivne imaginacije in rojstne astrološke karte, kar proučujemo in interpretiramo v luči vsakokratne teme. Poudarek je na delu na sebi, na zavestni integraciji ter sprotni praktični uporabi pridobljenih spoznanj v življenju.

Pridružite se Šeherezadi Kranjc v programu dela na sebi po metodi IPAL, iniciacija bo potekala v obliki tedenskih srečanj ob ponedeljkih zvečer.

Začetek programa: 13. 5. 2019 ob 18.30 uri

Informativni dan: 7. 5. 2019 ob 18.00 uri

Brezplačna delavnica Metode IPAL: 8. 5. 2019 ob 19. uri

 

Šeherezada Kranjc - Aca, dipl. psih. astrol.
T: 040 743 107
E: aca.kranjc@gmail.com
Tutorka vam je na voljo za informacije in osebne razgovore.

Več o programu dela na sebi po metodi IPAL si lahko preberete na spletni strani:

https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal