f Uvodna skupina | Institut IPAL

Uvodna skupina

Delo v uvodni skupini poteka na izkustven način. Opira se na obravnavo lastne rojstne astrološke karte v manjši skupini, srečanja so sestavljena iz teoretske predstavitve obravnavane teme in lastne izkušnje. Uporabljamo tehniko jungovske aktivne imaginacije (meditacije), od udeležencev pa pričakujemo in želimo, da se vključujejo in aktivno sodelujejo z lastnimi psihološkimi vsebinami. V trinajstih do petnajstih mesecih udeleženci osvojijo osnovna teoretična znanja iz psihološke astrologije (simbolika in psihodinamika planetov, astroloških znamenj, astroloških hiš, aspektov, tranzitov in progresij) ter analitične psihologije C. G. Junga.

Srečanja skupine so enkrat na teden po cca. 4 šolske ure, odvisno od velikosti skupine in količine osebnega materiala. K obveznostim v uvodni skupini spada tudi obisk vsaj štirih celodnevnih seminarjev po lastni izbiri, ki potekajo na diplomski ravni, in to po nižji ceni, ki je enaka kot za gojence na diplomskem študiju.

Neobvezno lahko gojenec obiskuje tudi tutorsko skupino, 7 srečanj na semester.

Delo v uvodni skupini se zaključi z izpitom, to je samostojno psihološko-astrološko interpretacijo natalnega horoskopa tretje osebe. Za uspešno opravljen izpit prejmete spričevalo, ki je pogoj za vpis na diplomski študij psihološke astrologije in psihoanalize.

Program uvodne skupine po srečanjih

Prijavnica za vpis v US in Okviri sodelovanja

Seminarji-J16 (47. skupina)

Razpisujemo termin za novo uvodno skupino - zima 2016:

  • ponedeljkova skupina (17:00 - 20:00), vodi Šeherezada Kranjc - Aca (začetek 22.5. 2017 ob 16:30)
  • četrtkova skupina (18:00 - 21:00), vodi Vanja Kužnik (začetek 18.5. 2017 ob 19:00)

Informativni dan je vsako prvo sredo v mesecu, naslednji bo:

  • 7. 6. 2017 ob 16.30 uri

Kontakti tutork za uvodne skupine:

Aca Kranjc, dipl. psih. astrol.
T: 040 743 107
E: aca.kranjc@gmail.com

Manca Javornik, dipl. psih. astrol.
T: 041 360 087
E: manca.javornik@evj-kabel.net

Meta Erbežnik, dipl. psih. astrol.
T: 031 401 600
E: meta.erbeznik@gmail.com

Vanja Kužnik, dipl. psih. astrol.
T: 031 446 152
E: vanja@ipal.si

Tutorke so vam na voljo za informacije po telefonu ali elektronski pošti, možno se je dogovoriti za osebni razgovor. Osebno jih lahko spoznate tudi na informativnem dnevu na Miklošičevi cesti 36, Ljubljana.

Predstavitev vseh tutorjev na Institutu IPAL

Cenovni okvir izobraževanja:

Program uvodne skupine psihološke astrologije in psihoanalize obsega 60 srečanj po cca. 4 šolske ure, cena vsakega srečanja je 32,00€. Srečanje je sestavljeno iz teoretske predstavitve obravnavane teme in osebne izkušnje. Če je veliko osebnega materiala, se srečanje lahko nekoliko podaljša.

Poleg tega je potrebno v času uvodne skupine obiskati še štiri celodnevne psihološko-astrološke seminarje po lastni izbiri, cena posameznega seminarja znaša 23,00€. Vsak semester je na izbiro 10 celodnevnih seminarjev - potekajo ob sobotah med 9. in 16. uro.

Izposoja knjig v Knjižnici Instituta IPAL je brezplačna.

Cenik- Institut IPAL

Ena izmed učilnic za uvodno skupino, v posamezni skupini je 3 do 8 članov.

 učilnica

Z vpisom v uvodno skupino stopite na pot izobraževanja do profesionalne kvalifikacije psihološkega astrologa, pred podelitvijo diplome mora vsak gojenec javno prebrati in podpisati etični kodeks psihološkega astrologa. Prav je, da ste že sedaj seznanjeni z njim.

Etični kodeks psihološkega astrologa

Dodatne informacije dobite v tajništvu Instituta IPAL:

T: 040 518 045

E: info@ipal.si

 

0

Your Cart