fbpx

Predavanje 4: V iskanju duše

20.00

Kategorija:

Opis

Nega duše in arhetipska osnova življenja
Javna konferenca ob 30. letnici Instituta IPAL
City Hotel Ljubljana, 2. 12. 2023

 

7.30 Sanjska matrica
12:45 – 13:45 Predstavitev Metode IPAL

Četrto predavanje (15:00 – 16:00)

Karin Baloh Martić: V iskanju duše

Sodobni čas, predvsem pa obdobje izrednih razmer, kot je bilo obdobje izolacije, so vsakemu izmed nas prinesla nove izzive na osebni ravni. Kaj je smisel našega življenja, kam gremo, kam sodimo ... Skrb za lastno dušo in iskanje tistega, kar nam bo prineslo mir in izpolnitev, je večna tema. Luna, ki simbolizira duševni vidik osebnosti, nas spremlja že od najzgodnejših dni življenja, ko se lastnega obstoja še ne zavedamo, in skozi ves naš obstoj. Skozi različne izkušnje doživljamo vse vidike Lunine narave. Kako razumeti, sprejeti in ozdraviti ta del nas, kako poskrbeti zase, kako najti svoj notranji mir, bomo poskušali ugotoviti in razumeti skozi to lunarno popotovanje. In kot pri vsakem lunarnem potovanju se bomo vrnili na začetek prenovljeni in ozdravljeni.

17:30 – 19:00 Srednja skupina

V ceno vstopnice je vštet zbornik, kava in prigrizek med odmorom ter prisotnost na enem predavanju. Udeležba na sanjski matrici in/ali srednji skupini je brezplačna in odprta za vse udeležence, prav tako tudi predstavitev Metode IPAL.

Cena posameznega predavanja je do konca novembra 15,00 €, na dan dogodka bo 20,00 €. Prejeta vplačila po 30. 11. ne vračamo.

Prijave so možne v tajništvu Instituta IPAL (040 518 045, info@ipal.si) ali v spletni trgovini. Predračun pošljemo po elektronski pošti.

Za prevod izhrvaščine bo poskrbljeno.