fbpx

Predavanje 3: Osebna sreča, individuacija in svéto 

20.00

Kategorija:

Opis

Nega duše in arhetipska osnova življenja
Javna konferenca ob 30. letnici Instituta IPAL
City Hotel Ljubljana, 2. 12. 2023

 

7.30 Sanjska matrica

Tretje predavanje (11:40 – 12:40)

Matjaž Regovec: Osebna sreča, individuacija in svéto 

Zakaj je nastajanje in razvoj individuuma sveto, kako je povezano z osebno srečo in zakaj je to srž nove podobe boga v sedanjem času? Le individuum, ki je dovolj sámouresničen, je lahko s kolektivom povezan na kakovosten in ustvarjalen način. Le kolektiv, ki vsebuje individuirane posameznike, lahko primerno prosperira in se razvija dalje. Kako poteka nastanek in razvoj individuuma in katere arhetipe, to je duhovne tirnice, pri tem prepoznavamo? V Metodi IPAL uporabljamo kozmogram, ki je zemljevid nastajajočega individuuma ter njegove optimalne kakovosti življenja, uresničenih ciljev, kakor tudi polnega psiho-fizično-duhovnega blagostanja. Na predavanju si bomo pogledali osnovne vzorce arhetipov svetega, ki so gradbeni kamen praktične izgradnje svoje lastne osebne sreče in izpolnitve.

12:45 – 13:45 Predstavitev Metode IPAL
17:30 – 19:00 Srednja skupina

V ceno vstopnice je vštet zbornik, kava in prigrizek med odmorom ter prisotnost na enem predavanju. Udeležba na sanjski matrici in/ali srednji skupini je brezplačna in odprta za vse udeležence, prav tako tudi predstavitev Metode IPAL.

Cena posameznega predavanja je do konca novembra 15,00 €, na dan dogodka bo 20,00 €. Prejeta vplačila po 30. 11. ne vračamo.

Prijave so možne v tajništvu Instituta IPAL (040 518 045, info@ipal.si) ali v spletni trgovini. Predračun pošljemo po elektronski pošti.