fbpx
Akcija!

Poletna šola 2023

275.00

Kategorija:

Opis

POMEN BOLEZNI IN NOROSTI PRI DELU NA SEBI

Vpogled vase z Metodo IPAL in oblikovanje svetega prostora

izkustvena delavnica z ddr. Matjažem Regovcem

sreda, 12. julija – nedelja, 16. julija 2023

Poletna bivanjska delavnica za terapevte vseh vrst in ostale osebe, ki želijo delati na sebi z Metodo IPAL.

V delo na sebi nas pogosto iniciirata bolezen in/ali norost - bodisi pri sebi ali pomembnih drugih. Alkimija bolezni in norosti pogosto odigravata vhod v globinsko razumevanje življenja. Zaokret vase je priložnost za kakovostno preobrazbo zavesti in rojevanje svetega prostora znotraj katerega naposled lahko vznikne individualna podoba boga.

Obdelali bomo nekaj poglavij Jungove Rdeče knjige, delali s tehniko aktivne imaginacije, prepoznavali duhovno dimenzijo individualnega kozmograma (rojstne karte) in pridobljena spoznanja povezali z vsakodnevnim življenjem vsakega izmed udeležencev. Na ta način bomo sestavili celoto, s pomočjo katere upamo, da bomo na koncu poletne šole na nov način vstopili v življenje.

Delavnica je, zaradi narave dela, ki potrebuje dovolj hermetično okolje, mogoča izključno v bivalni obliki, to je s polno fizično prisotnostjo od začetka do konca delavnice.

Poletna šola Instituta IPAL obsega 34 ur izkustvene delavnice. Za prijave in vplačila do 15. 6. 2023 velja popust za zgodnje prijave - kotizacija s popustom znaša 275 €, redna cena delavnice je 310 €. Ob prijavi se plača prvi obrok v znesku 150 € ali pa celoten znesek. 

Strošek nastanitve za 4 nočitve bo znašal okoli 150 € po posamezniku in bo točno znan šele po zapolnitvi nastanitvenih mest, strošek nastanitve se poravna osebno na Dujčevi domačiji. Morebitni družinski člani in prijatelji plačajo le strošek nastanitve. V bližini domačije je tudi kamp.

Vračilo vplačane kotizacije v celoti je možno do 15. junija 2023, kasneje pa v polovičnem znesku.

Program Poletne šole 2023