fbpx
Akcija!

Paket treh seminarjev po izbiri

134.55

35% popust velja za vplačila do 31.8.2022. Izberete lahko tri seminarje ali več.

Kategorija:

Opis

Peket treh seminarjev v jesenskem semestru 2022

Zunanji slušatelji imajo v posameznem semestru možnost kupiti paket najmanj treh seminarjev po lastni izbiri, za katerega prejmejo 25% popust. Za vplačila do 31. 8. velja dodatni 10% popust. Izbrane seminarje se dopiše v opombe pri naročilu ali sporoči v tajništvo instituta. V četrtek pred seminarjem prejmete po elektronski pošti morebitno povezavo do Zoom srečanja in/ali gradivo.

Tajništvo Instituta IPAL: 040 518 045 ali info@ipal.si. Prijave in/ali odjave od seminarjev potekajo do četrtka do 12ih pred posameznim seminarjem.

Kotizacija za posamezen seminar znaša 69,00 €.

Na seminarjih je zaželena fizična prisotnost, izjemoma je možno sodelovati tudi preko Zoom-a. Seminarji potekajo ob sobotah med 9. in 16. uro, vmes je odmor za kosilo (75 minut) in dve krajši pavzi. Če se odmor za kosilo skrajša, se seminar sorazmerno prej zaključi, kar se dogovori na začetku vsakega seminarja. Dopoldanski del seminarja je ponavadi namenjenen teoriji, popoldanski del pa praktičnemu delu po Metodi IPAL.

Program seminarjev – jesen 2022:

CENIK-IPAL-1.8.2022

Na seminarjih ste vabljeni, da po lastni presoji ali navdihu tudi dejavno sodelujete z vprašanji in drugimi prispevki, še posebej v popoldanskem delu.

Obvestilo: Z udeležbo in sodelovanjem na seminarju dovoljujete Institutu IPAL snemanje in trženje posnetka.