fbpx

Delavnica: Spoznaj sebe v 4ih korakih

55.00

Kategorija:

Opis

SPOZNAJ SEBE V ŠTIRIH KORAKIH - delo na sebi po Metodi IPAL
delavnica, 25. 3. 2023 (9:00 - 13:30)
Idejo za ciklus delavnic sem dobila po pogovoru z gospo, ki mi je zaupala, da ima težave z interpretiranjem rojstnega kozmograma in da bi se rada sama naučila, kako gledati v karto. Na praktično uporaben način in hkrati povezano s spoznavanjem Metode IPAL bi lahko to naredili v štirih korakih – zaporedoma bi izkusili, doživeli in analizirali štiri kvadrante kozmograma in vsakič interpretirali tri hiše posameznega kvadranta in njihove vladarje.
Na vsaki delavnici od štirih bomo po postopku Metode IPAL naredili aktivno imaginacijo na prvo hišo vsakega kvadranta – to so kardinalne hiše, ki pokrivajo človekovo rojstvo (1. hiša), identiteto v družini (4. hiša), pomembne partnerske odnose (7. hiša) in položaj v svetu (10. hiša). Pridobljeno izkušnjo bomo ozemljili s pomočjo vsakodnevnega življenja ter nato pridobili njen pomen s pomočjo arhetipskih zapisov v kozmogramu.
Ko analiziramo po vrstnem redu astrološke hiše in njihove vladarje, pridobimo osnovno sliko o sebi in začutimo pomembna življenjska področja. Delavnice so primerne za vsakogar, predznanje ni potrebno, lahko se udeležite posamezne delavnice ali vseh štirih.
Datumi posameznih delavnic: 25. 2. / 25. 3. / 22. 4./ 27. 5. 2023
Kotizacija za posamezno delavnico znaša 55,00 €, paket štirih 180,00 €. Delavnice potekajo ob sobotah dopoldan, približno 4,5h. Individualni termini so možni ob četrtkih in petkih.
Ciklus vseh delavnic bomo ponovili konec junija - šriri zaporedne dni od 23.6. do 26.6.2023.
Vodim: Alenka Malnar, cert. IPAL.
Informacije in prijave: alenka@ipal.si, 040 518 045
Predračun s popustom za vse širi delavnice vam pošljemo po elektronski pošti.