fbpx
Akcija!

Psihoanalitična alkimija in njena uporaba v svetovanju in terapiji (posnetek predavanja)

13.50

 

Posnetek predavanja si omogočite tako, da kotizacijo vplačate na naš TRR. Podrobnosti vam bomo poslali z elektronskim sporočilom.

Po prejemu plačila vam bomo poslali povezavo za dostop do YouTube posnetka predavanja. Za dostop boste potrebovali Google račun. Če ga nimate, prejmete povezavo do posnetka v oblaku.

Posnetek vam bo na voljo 30 dni od aktivacije.

Paket treh posnetkov specialističnih seminarjev je na voljo s 30% popustom.

Dolžina posnetka: 91 minut

 

PREDOGLED:

 

Kategorija:

Opis

dr. Matjaž Regovec

Psihoanalitična alkimija in njena uporaba v svetovanju in terapiji

specialistični seminar za svetovalce in terapevte vseh smeri (in vse ostale)

7. 7. 2018

"Starodavno veščino »pridobivanja zlata« dandanes razumemo predvsem na psihološki in duhovni ravni. Razumevanje procesov, ki so nekdaj potekali hkrati v posodi na štedilniku, na drugi ravni pa kot paralelni proces psihične spremembe in preobrazbe, je ključnega pomena tudi v vsakdanjem življenju. Proces vedno poteka v podzavesti oziroma v nezavednem, medtem ko se alkimijski proces v zavesti kaže kot »simptomi«, ki so lahko različni in glede na katere lahko prepoznamo značilnosti posameznih alkimiskih faz in stopenj. V prvem delu seminarja si bomo na predavanju pogledali osnovne psihodinamične značilnosti alkimijskega procesa, ter njegovih faz in stopenj, te pa bomo povezali tudi z dinamiko planetarnih in zodiakalnih arhetipov."