fbpx
Akcija!

Seminar: Solarni in lunarni povratki

56.25

Opis

Mario Baar: *SOLARNI IN LUNARNI POVRATKI*
seminar, 25. 5. 2024

Marsikdo želi vedeti, s kakšnimi življenjskimi trendi se bo soočal v bližnji ali nekoliko bolj odmaknjeni prihodnosti, da bi lahko na zavesten način nadzoroval potek svojega življenja. Na takšen način lahko poveča svojo uspešnost in zadovoljstvo, hkrati pa se pripravi na morebitna težja oziroma zahtevnejša življenjska obdobja. Dve najsodobnejši, učinkoviti in ne nazadnje vse bolj popularni metodi v astrologiji, ki služita temu namenu, sta metodi solarnega in lunarnega povratka. Vsaka na svoj način omogoča, da posameznik uskladi svoje zavestne želje in potenciale s kozmičnimi silami in doseže čim višji nivo medsebojne koherence. V okviru seminarja bodo podane
osnove teoretičnega pristopa k astrološki analizi solarnega in lunarnega povratka ter drugih manj znanih metod. Na primerih iz skupine bo prikazana aplikacija obeh povratkov v realnem življenju.

Prijave v tajništvu Instituta IPAL do srede pred seminarjem (040 518 045, info@ipal.si).

Predstavitev tutorja

Mario Baar, dipl. psih. astrol., je diplomirani inženir elektronike, rojen 20. 6. 1953 v Ljubljani. Že v otroštvu se je zanimal za skrivnosti vesolja, filozofijo in psihologijo. V osnovni in srednji šoli se je precej intenzivno ukvarjal z glasbo, kasneje pa nekaj let tudi z amatersko fotografijo. Ko je bil deset let zaposlen na Institutu Jožef Stefan kot razvojni inženir, se je leta 1990 srečal z astrologijo, ki ga je močno pritegnila. V začetku leta 1995 se je vpisal na redni študij na Institutu Matjaža Regovca, kjer je decembra 1997 tudi diplomiral. Leta 1998 je na Institutu začel voditi tristopenjske astrološke tečaje za začetnike, na diplomskem študiju pa praktične vaje, tutorske skupine in celodnevne seminarje. Imel je vrsto javnih predavanj na Filozofski fakulteti in v Cankarjevem domu, napisal pa je veliko člankov v revijah Aura, O osebnosti in prilogi Dnevnika. V okviru svojih skupin se veliko ukvarja z mitološkim tarotom. V Ljubljani ima svojo astrološko prakso.