fbpx
Akcija!

Zoom seminar: Tranziti luninih vozlov

66.00 56.10

Kotizacija vključuje 15% popust za online izvedbo.

Kategorija:

Opis

Dragana Van de mortel - Ilić: *Traniziti luninih vozlov*

zoom seminar, 13.2.2021

Kaj sta Lunina vozla astronomsko, mitološko? Kako ju pojasnjujejo v indijski, tradicionalni in moderni astrologiji? V kakšnih ciklusih se gibata? Kakšno povezavo imata v individualnih horoskopih? Ali se in na kakšen način se dotikata dogajanja v svetu? Kakšna je povezava med dolarjem in Luninima vozloma? Kaj se dogaja, ko prehajata skozi znamenja in hiše? Na seminarju se bomo ukvarjali s temi in številnimi drugimi temami, povezanimi z Luninima vozloma in ju proučevali na posameznih primerih. V popoldanskem delu seminarja bomo pogledali delovanje tranzitnih Luninih vozlov na vaših primerih.

Prijave v tajništvu Instituta IPAL do srede pred seminarjem (040 518 045, info@ipal.si) ali v spletni trgovini. Po elektronski pošti prejmete podatke za nakazilo kotizacije.

Dragana Van de moortel-Ilić je tutorka, organizatorka Poletne šole in članica upravnega odbora Fakultete za astrološke študije v Londonu ter tutorka na Institutu IPAL v Ljubljani. Od leta 1990 deluje kot svetovalka za posameznike in podjetja ter redno predava na različnih mednarodnih kongresih. Diplomirala je na Prirodoslovno-matematični fakulteti v Novem Sadu in magistrirala na Univerzi v Walesu iz astronomije v kulturi in astrologiji. Več o njenem delu najdete na spletni strani: https://dragana-vdm-ilic.com.

PS: Seminar bo potekal v srbščini, tutorka razume slovensko in se trudi govoriti razumljivo.