fbpx

Iniciacija v Metodo IPAL - nova sredina skupina

  • 18:00 - 19:30
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Iniciacija v Metodo IPAL - nova sredina skupina

Novo sredino skupino bo vodila Meta Erbežnik

Ko gremo v hribe, se pripravimo: primerna oprema, obutev, oblačila, hrana in pijača, kondicija, ko gremo v trgovino, vzamemo nakupovalni seznam, cekar ali vrečo, pa denar, ko gremo na sestanek, pregledamo gradivo, si zapišemo poudarke, primerno se oblečemo, na zmenek, v partnerstvo, pa  gremo in upamo, da se bomo zabavali in da bomo srečni.

»Nihče naj se ne čudi, da so si ljudje med seboj tako oddaljeni, da drug drugega ne razumejo, da se med seboj bojujejo in ubijajo. Veliko bolj bi se morali čuditi, da ljudje verjamejo, da so drug drugemu blizu, da drug drugega razumejo in se ljubijo.« (C. G. Jung, Rdeča knjiga, str. 314)

Na življenje, partnerstvo in starševstvo se ne moremo vedno pripraviti. Preostane nam, da »med potjo« spoznavamo sebe in drugega, da spremenimo, kar se spremeniti da, v skupno dobro.

Udeležba v Uvodni skupini Metode IPAL omogoča vsakemu, ki je »na poti« naletel na vprašanja, na katera ne ve odgovora, da ob podpori skupine in pod vodstvom tutorke, sam pride do ustreznih odgovorov.

Skupina se bo srečevala redno ob sredah, z delom bo začela 19. 10. 2022.

Informativni dan: 5. 10. 2022 ob 18ih na Institutu IPAL, Miklošičeva cesta 36, Ljubljana (1. nad.).

Tutorka vam je na voljo tudi za osebne razgovore pred vpisom.

Meta Erbežnik, dipl. IPAL

E: meta.erbeznik@gmail.com

M: 031 401 600

Srečanja uvodne skupine potekajo redno vsak teden ob dogovorjenem dnevu in uri. Da se obdela celoten program, je potrebno 55 do 60 srečanj, kar znese v dolžino vključno s počitnicami približno 13 do 15 mesecev. Vsako srečanje traja 3 do 4 šolske ure – odvisno od števila članov skupine in osebnega materiala. Na koncu programa je za pridobitev spričevala IPAL treba opraviti izpit – samostojno psihološko-astrološko interpretacijo izbrane tretje osebe. Srečanja se plačujejo sproti v gotovini, znesek srečanja uvodne skupine znaša 34 €. Mesečni strošek znaša za 4 srečanja 136 €. V času uvodne skupine se je treba udeležiti vsaj 4 seminarjev. Za redno vpisane gojence na diplomskem in uvodnem programu znaša kotizacija za celodnevne sobotne seminarje 24,50 €, za zunanje udeležence pa 69 €.

Prijavnica za vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL-1.8.2022

Okviri sodelovanja v programu Iniciacija v Metodo IPAL - 1.8.2022

Program US Instituta IPAL

SEMINARJI-J22 (59. semester)

CENIK-IPAL-1.8.2022

Če se informativnega dne ali osebnega srečanja s tutorko ne morete udeležiti, si lahko pogledate spodnji posnetek.

 

Več o programu: https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal