Odpreti prostor za polno življenje naprej

  • 10:00 - 16:00
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Odpreti prostor za polno življenje naprej

Ciklus treh delavnic: *Odpreti prostor za polno življenje naprej*

15.04.2018 (10:00 - 16:00) Odnos z materjo
13.05.2018 (10:00 - 16:00) Odnos z očetom
10.06.2018 (10:00 - 16:00) Odnos med mamo in očetom

V sklopu treh zaporednih izkustvenih delavnic se bomo posvetili prepoznavanju ponavljajočega se družinskega vzorca, ki je priložnost za osvoboditev nerazrešenih konfliktov znotraj družine in prekinitev energetskih vplivov prednikov. Ker pa so ta dejanja tudi čustveno neozdravljena in potlačena, se v družinski genetiki prenašajo z določenim vzorcem, z željo po osvoboditvi in tudi spravi. V osebnem nezavednem povzemamo izkušnje svojih družinskih članov iz daljne preteklosti. Zato tudi mi vplivamo na potek skupne rodovne zgodovine.

Na delavnici se bomo posvečali predvsem tistim občutkom, do katerih običajno nimamo zavestnega dostopa. Osvoboditi se nezavednih vplivov naših prednikov zagotovo, spada pod najbolj zahtevno delo na sebi. Otroka določa in zaznamuje njegovo nadaljnje sklepanje odnosov izven družine predvsem tri vrste odnosov, ki so eni izmed najpomembnejših: odnos z materjo, odnos z očetom in odnos med mamo in očetom. Ponovna predelava odnosov, ki sta se nam zgodila, so lahko za nas izjemno boleča. To bolečo rano, ki še vedno nekje živi v nas pa nam jemlje moč, in energijo za življenje. Priložnost, da se osvobodimo starih čustvenih vsebin, se znati ponovno srečati z njimi in se tako posledično spopasti s preteklostjo. Prva čustvena navezanost, ki se vzpostavi med mamo, očetom ali skrbnikom in otrokom, vpliva na kakovost in dinamiko vseh kasnejših odnosov, na občutek varnosti pri odkrivanju sveta, na sposobnost soočenja s stresom ter na sposobnost uravnoteženja čustvenega doživljanja ter osmišljenja notranjega in zunanjega sveta.

Delo na sebi zahteva poglabljanje v tiste nezavedne osebnostne vsebine, ki so nedostopne zavesti. Odpirali bomo osebni prostor za polno življenje naprej. Naj človek postane to kar je, in naj s svojim delovanjem spreminja svet okoli sebe. Da skušamo doseči to, kar smo, moramo v sebi oblikovati okolje, v katerem se počutimo varni, sprejeti, vredni in ljubljeni. Delali bomo po metodi IPAL.

Vodi: Nadine Radesky, cert. psih. astrol. Instituta IPAL, učiteljica meditacije in pranajame, raziskovalka mej človeške zavesti, poleg tega pa tudi predana raziskovalka sanj, duhovnosti in alkimističnih znanj. Svojo duhovno pot je začela leta 1993, ko se je srečala s svojim duhovnim učiteljem. Sledila so dolgoletna učenja krije joge, različne stopnje iniciacij v klasične tantrične sadhane. Tako je stopala skozi močne duhovne izkušnje vzhodnih in zahodnih modrosti in filozofij. Ves čas je raziskovala kakšno funkcijo ima človek v svoji pravi naravi. Med drugim je dokončala tudi študij za Life coaching in clearing pri Agenciji Diada in je licencirana Gaia zdravilka v planetarnem zdravilnem sistemu Eternal Light. V zadnjih letih predava in vodi različne delavnice za osebni razvoj. Že osmo leto opravlja lastno prakso iz psihološke astrologije in analize sanj. Rada preživlja prosti čas v naravi, se ukvarja z jogo, ponoči opazuje zvezde ter raziskuje neznano in nezavedno.

Lahko se prijavite na posamezno delavnico ali na vse tri:
Kotizacija za prvo delavnico: 46,00 € (vključuje zbornik)
Za udeležence 8. Akademije: 39,00 €
Vse naslednje delavnice iz ciklusa: 39,00 €
Delavnice bodo potekale na Miklošičevi 36, Ljubljana.

Prijave do srede pred delavnico v tajništvu instituta:
T: 040 518 045
E: info@ipal.si

Ob prijavi navedite osebne podatke (ime in naslov), po elektronski pošti vam pošljemo predračun. Za izdelavo astrološke karte bomo potrebovali tudi vaše rojstne podatke (točen čas, datum in kraj rojstva).