Sprejemanje in kreiranje obilja

  • 16:00 - 21:00
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Sprejemanje in kreiranje obilja

Neda Baćić: Sprejemanje in kreiranje obilja
praktična delavnica, 5. 5. 2018 (16:00 - 21:00)

"Obilje, bogastvo, plodnost, kreacija ter tudi užitek in ugodje so teme, s katerimi se vsak posameznik srečuje na svoji poti in na nek način predstavljajo temelj posameznikovega zemeljskega obstoja. Vendar so to hkrati tudi teme, ki so morda v največji meri obtežene z ogromno mero kolektivnih pričakovanj, zahtev in tudi celo vrsto tabujev - družbenih, religioznih in duhovnih -, ki izhajajo iz globoke preteklosti človeka, iz družinskih, več-generacijskih ter več-življenjskih izkušenj. Kako in v kakšni meri si dovolimo uživati v telesu, se čutiti podprti, bogati in izpolnjeni? Si dovolimo uživati v življenju na sploh? Je življenje lahko lepo in prijetno ali pa morda nosimo v sebi zapis, da življenje ni vredno nič brez trpljenja in odrekanja? Morda nosimo v sebi zapoved, da se moramo obilju in s tem tudi zaslužku ali lastnim sredstvom ter materialni varnosti odpovedovati? Je v življenju ugodje in obilje dovoljeno ali strogo kaznovano? Lahko uživamo v spolnosti ali je spolnost tabu? Si dovolimo rast ali uspeh in v njemu uživamo ali morda nosimo v sebi prepričanje, da si uspeha ne zaslužimo in zato nezavedno vedno znova sabotiramo svojo lastno pot?

Naše vsakdanje odločitve, ki jih sprejemamo v zvezi z obiljem, denarjem, materialno varnostjo, uspehom in užitkom ter telesom - kamor spada tudi uživanje v hrani, spolnosti ter plodnost in s tem tudi pripadni telesni problemi (zdravje, telesna teža, neplodnost, ipd...), koreninijo v globokih nezavednih predstavah, prepričanjih in percepcijah, ki izhajajo iz preteklih izkušenj, tako osebnih kot tudi družinskih in kolektivnih, ter zajemajo mnogo življenj. Na delavnici bomo raziskovali naše lastne mehanizme uma, ki zadevajo pogled na obilje in ugodje, ter na individualni ravni prepoznavali, od kje naša prepričanja v resnici izvirajo in ali je morda čas, da jih prerastemo in izpustimo ter s tem dovolimo vstop novi, sveži viziji ter odpremo svojo kreativno moč. Preko globokega sproščanja bomo stopili v stik z višjimi in globljimi plastmi uma, ki se jih na običajnem, vsakodnevnem nivoju zavesti ne zavedamo, na teh višjih nivojih uma pa je možen širši vpogled in zavedanje, ki v trenutku prekine vez s starimi omejujočimi vzorci ter dovoli vstop novi kreaciji. Vzorci in prepričanja imajo moč, dokler ostajajo neozaveščeni - ko jih jasno prepoznamo in razumemo, lahko v življenju delujemo na nov, individualen način, ne več kot ujetniki preteklosti.

Na delavnici se bomo najprej sprostili, nato pa preko vodenega globokega sproščanja stopili v lastno izkušnjo in razumevanje svojih vzorcev ter jih ozavestili pri vsakem posamezniku. Ta proces je preprost in naraven, delamo z lastno energijo in ogledujemo si lasten um, dovolimo, da pride na dan prepoznanje, ki ga potrebujemo in na katerega smo pripravljeni v danem trenutku. Ogledali si bomo tudi horoskop vsakega posameznika in skozi astrološko mandalo in jezik simbolov še dodatno podprli osebno izkušnjo. Ravno tako bomo kreirali nov, svež pogled na obilje, ki ga bo v stiku z višjo zavestjo poiskal vsak posameznik zase in tako v svoji podzavesti odprl vrata v nove, bolj izpolnjujoče izkušnje."

Kotizacija za delavnico: 46,00 € (vključuje zbornik 8. Akademije)

Za udeležence 8. Akademije: 39,00 

V skupino sprejmemo do 6 udeležencev.

Obvezne so prijave do srede pred dogodkom v tajništvu Instituta IPAL:
T: 040 518 045
E: info@ipal.si

V sporočilu navedite svoje podatke (ime in priimek ter naslov), po elektronski pošti vam pošljemo predračun. Za izdelavo astrološke karte bomo potrebovali vaše natalne podatke (točno uro, datum in kraj rojstva).