fbpx

Vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL - ponedeljkova skupina via Zoom

  • 18:00
  • ZOOM
Vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL - ponedeljkova skupina via Zoom

Enoleten program poglobljenega dela na sebi po Metodi IPAL (psihološka astrologija, simbolna kozmologija, psihoanaliza, aktivna imaginacija, in analiza sanj).

Vabljeni vsi, ki ste pripravljeni nekaj ur na teden posvetiti novemu pristopu k samozavedanju. Skupina bo v celoti potekala preko ZOOM-a in je namenjena tistim izmed vas, ki živite v odročnejših krajih Slovenije ali celo izven njenih meja.

Naše izhodišče bo program Metode IPAL (glej spodaj), naš cilj pa, da bo vsak udeleženec bolje razumel dinamiko svojega življenja. Ni samoumevno, da imamo probleme in da je življenje težko.

Problemi so tu, da jih rešimo in težkemu življenju odvzamemo kakšno breme, ki mu je že potekel rok trajanja.

 

INFORMATIVNI DAN: 10. 6. 2024 ob 18ih na Zoom-u

Join Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/81962834127

Meeting ID: 819 6283 4127

Informacije in prijave potekajo pri tutorki. Lahko se dogovorite tudi za osebni razgovor. Skupina začne z delom, ko se zbere vsaj pet kandidatov.

Meta Erbežnik, dipl. IPAL.
T: 031 401 600
E: meta.erbeznik@gmail.com

Program Iniciacije v metodo IPAL traja 50 do 60 srečanj, ki potekajo redno enkrat tedensko po cca. 3-4 šolske ure ob dogovorjeni uri. Vključuje tudi obisk vsaj štirih celodnevnih seminarjev po lastni izbiri. Morebitne počitnice in prosti termini se dogovorijo znotraj skupine.

V ospredju dela na sebi po Metodi IPAL je osebna izkušnja, ki ji sledi teoretska predstavitev vsakokratne teme. Srečanja skupine zato niso predavanja, temveč  gre za individualno delo z vsakim posameznikom v dinamiki skupine na osnovi njenega oziroma njegovega psihičnega materiala (zavestnega in nezavednega). Nezavedni material pridobimo s pomočjo aktivne imaginacije in rojstne astrološke karte, kar proučujemo in interpretiramo v luči vsakokratne teme. Poudarek je na delu na sebi, na zavestni integraciji ter sprotni praktični uporabi pridobljenih spoznanj v življenju. Za pridobitev spričevala IPAL na koncu programa je treba narediti samostojno psihološkoastrološko interpretacijo tretje osebe. Če izpita ne opravljate, prejmete potrdilo o udeležbi.

Prijavnica za vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL- 22.1.2024

Okviri sodelovanja v US - 22.1.2024

Program Iniciacija v Metodo IPAL 1.5.2024

SEMINARJI-P24 (62. semester)

CENIK-IPAL-1.2.2024

Nagovor tutorke ob sestavljanju nove uvodne skupine

 

Kdor se ne more udeležiti informativnega dne, si lahko ogleda spodnji posnetek z Meto Erbežnik, kjer smo skušali  odgovoriti na nekatera splošna vprašanja.