fbpx

Vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL - torkova skupina

  • 18.00
  • Kotnikova 28 (zadnji vhod)
Vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL - torkova skupina

V današnjem času je, ob vsej naglici in ob nič kaj spodbudnih dogodkih v svetu, dokaj težko najti pravi življenjski smisel.

Običajno ga najprej iščemo zunaj sebe - v materialnih dobrinah, drugih ljudeh, potovanjih in podobno. Šele sčasoma ugotovimo, da nas nič od tega ne izpolnjuje dovolj in začnemo iskati v svoji notranjosti. Največkrat smo ob tem presenečeni, kako slabo poznamo in čutimo sami sebe, svoje želje in potrebe.

Ustrezna podpora pri iskanju našega bistva je za nas lahko zelo dragocena. Manca Javornik vas vabi k vpisu v novo torkovo uvodno skupino na enoletnem programu Iniciacija v Metodo IPAL, kjer bomo s pomočjo energije skupine poskusili osvetliti naše najbolj skrite zaklade in jih čim bolj koristno integrirati v vsakdanji življenjski ritem.

Informacije in prijave potekajo pri tutorki. Lahko se dogovorite tudi za osebni razgovor. Skupina začne z delom, ko se zbere vsaj pet kandidatov.

Manca Javornik, dipl. IPAL.
T: 041 360 087
E: manca.javornik51@gmail.com

INFORMATIVNI DAN: 11. 6. 2024 ob 18ih na Kotnikovi 28 v Ljubljani (vhod z zadnje strani stavbe)

Program Iniciacije v metodo IPAL traja 50 srečanj, ki potekajo redno enkrat tedensko po cca. 3-4 šolske ure ob dogovorjeni uri. Vključuje tudi obisk vsaj štirih celodnevnih seminarjev po lastni izbiri. Morebitne počitnice in prosti termini se dogovorijo znotraj skupine.

V ospredju dela na sebi po Metodi IPAL je osebna izkušnja, ki ji sledi teoretska predstavitev vsakokratne teme. Srečanja skupine zato niso predavanja, temveč  gre za individualno delo z vsakim posameznikom v dinamiki skupine na osnovi njenega oziroma njegovega psihičnega materiala (zavestnega in nezavednega). Nezavedni material pridobimo s pomočjo aktivne imaginacije in rojstne astrološke karte, kar proučujemo in interpretiramo v luči vsakokratne teme. Poudarek je na delu na sebi, na zavestni integraciji ter sprotni praktični uporabi pridobljenih spoznanj v življenju. Za pridobitev spričevala IPAL na koncu programa je treba narediti samostojno psihološkoastrološko interpretacijo tretje osebe. Če izpita ne opravljate, prejmete potrdilo o udeležbi.

Prijavnica za vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL- od 20.2.2024

Okviri sodelovanja v US - 22.1.2024

Program Iniciacija v Metodo IPAL 1.5.2024

SEMINARJI-P24 (62. semester)

CENIK-IPAL-1.2.2024

Manca Javornik in Matjaž Regovec sta spregovorila par besed o novi skupini.

 

Kdor se ne more udeležiti informativnega dne, si lahko ogleda spodnji posnetek z Meto Erbežnik, kjer smo skušali  odgovoriti na nekatera splošna vprašanja.