fbpx

Vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL - ponedeljkova skupina

  • 18:00
  • Kotnikova ulica 28, 1000 Ljubljana
Vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL - ponedeljkova skupina

Začenja se nova skupina Propedevtike Metode IPAL za poglobljeno delo na sebi, ki jo bo vodila Nadine Radesky, diplomantka in tutorka Instituta IPAL. Skupina bo potekala vsak ponedeljek od 18:00 do 21:00 v prostorih Instituta IPAL po dinamiki skupinskega procesa. Število mest v skupini je omejeno na osem. Pred vpisom je potrebno opraviti osebni individualni razgovor ali se udeležiti informativnega dne, da se vzpostavi osebni kontakt.

Z vsakim novim letom dobimo nov pogled na prihodnost, da zavestno izstopimo iz primeža preteklosti in s poglobljenim delom na sebi vstopimo v novo prihodnost. Ko smo nezadovoljni, je čas za spremembo, pri tem potrebujemo pogum, da si upamo poskusiti nove stvari.

Če se soočate z lastnim dvomom, strahom in nemočjo in ne veste, kje začeti je morda primeren trenutek, da razmislite o vpisu v uvodno skupino Iniciacije v Metodo IPAL, kjer se poglobljeno spoznava sebe. Sprememba se tako lahko kvalitetno udejanji, ko gremo v srce in v občutke lastnega doživljanja spoznavanja, kako trajnostno uresničiti osebno preobrazbo.

Le tista dejanja, ki jih sami opravimo, štejejo, vse ostalo, kaj hitro skopni, zato proces ni ne lahek ne neboleč. Za korenito spremembo, ki si jo želimo v svetu, je pomembno krepiti stik s seboj in da cenimo ta trenutek življenja, ki ga imamo.

Vstopiti v delovni proces skupine, ko potrebujete podporo in tutorko, ki vas sprejema takšne, kot ste, vas ob tem podpira skupina, boste iz sebe naredili največ, kar zmorete v vsakem trenutku.

Najbolj pomembno pri celotnem procesu je, da gremo v sam proces prostovoljno.

Nova skupina Iniciacije v Metodo IPAL pod vodstvom Nadine Radesky bo potekala ob ponedeljkih. Skupina začne z delom 4. 9. 2023.

Informativni dan: 21. 8. 2023 ob 18ih na Institutu IPAL, Kotnikova ulica 28, Ljubljana (zadnji vhod).

Informacije in prijave potekajo pri tutorki.

Nadine Radesky, dipl. IPAL.
T: 040 489 108
E: nadinenradesky@gmail.com

Program Iniciacije v metodo IPAL traja 50 do 60 srečanj, ki potekajo redno enkrat tedensko po cca. 3-4 šolske ure ob dogovorjeni uri. Vključuje tudi obisk vsaj štirih celodnevnih seminarjev po lastni izbiri. Morebitne počitnice in prosti termini se dogovorijo znotraj skupine.

V ospredju dela na sebi po Metodi IPAL je osebna izkušnja, ki ji sledi teoretska predstavitev vsakokratne teme. Srečanja skupine zato niso predavanja, temveč  gre za individualno delo z vsakim posameznikom v dinamiki skupine na osnovi njenega oziroma njegovega psihičnega materiala (zavestnega in nezavednega). Nezavedni material pridobimo s pomočjo aktivne imaginacije in rojstne astrološke karte, kar proučujemo in interpretiramo v luči vsakokratne teme. Poudarek je na delu na sebi, na zavestni integraciji ter sprotni praktični uporabi pridobljenih spoznanj v življenju. Za pridobitev spričevala IPAL na koncu programa je treba narediti samostojno psihološkoastrološko interpretacijo tretje osebe. Če izpita ne opravljate, prejmete potrdilo o udeležbi.

Prijavnica za vpis v program Iniciacije v Metodo IPAL-1.2.2023

Okviri sodelovanja v programu Iniciacija v Metodo IPAL - 1.2.2023

Program US Instituta IPAL

SEMINARJI-P23 (60. semester)

CENIK-IPAL-1.2.2023

Kdor se ne more udeležiti informativnega dne, si lahko ogleda spodnji posnetek, kjer smo skušali  odgovoriti na nekatera splošna vprašanja.