Iniciacija v Metodo IPAL - nova torkova skupina

  • 18:00
  • Miklošičeva cesta 36, Ljubljana
Iniciacija v Metodo IPAL - nova torkova skupina

*ODKRIVANJE ŽIVLJENJSKEGA SMISLA IN GLOBINE*
z Metodo IPAL - sintezo psihoanalize, psihološke astrologije, aktivne imaginacije in analize sanj.

VPIS v novo torkovo skupino je v teku

Info srečanje: 3. 12. 2019 ob 17:30

Delavnica "Odkrivanje življenjskega smisla in globine": 3. 12. 2019 (18:00 - 21:00)

Pridejo trenutki, ko nismo najbolj prepričani o pravilnosti svojih življenjskih usmeritev. Bolj ko o tem premišljujemo in bolj ko premlevamo pretekle izkušnje, manj nam je jasno. Dejstvo je, da si samo z razumom in s čutili ne moremo pomagati. Kot je rekel Mali Princ: »Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.«

Bistvo stvari se skriva globoko v našem srcu. Če želimo priti do njega, je treba kopati po notranjih globinah. To pa ni čisto enostavno, ker zato potrebujemo več časa in drugačna orodja ter drugačne načine, kot smo jih sicer vajeni. Najprej je treba hoteti. Potem se je treba odločiti. Kdor res hoče in se res odloči, mu bo življenje na pot pripeljalo dragocenega pomočnika in vodnika za gledanje s srcem in za iskanje odgovorov v notranjih globinah – Metodo IPAL. Z Metodo IPAL bodo prišli tudi pomembni prijatelji in soiskalci, ki bodo skupaj z njim odkrivali globoko zakopane zaklade – laže in lepše je delati, če pri delu nisi sam.

Nova uvodna skupina Iniciacije v Metodo IPAL se bo začela, ko se prijavi najmanj 5 oseb. Skupina je primerna za vsakogar, predznanje psihološke astrologije in analitične psihologije ni potrebno.

Skupino bo vodila Manca Javornik, dipl. IPAL, prav tako delavnico 3. 12. 2019. Na delavnici lahko preverite ali vam delo na sebi po Metodi IPAL ustreza. Delavnica je plačljiva, potrebna je predhodna prijava.

Prijave in informacije:

T: 041 360 087

E: manca.javornik@evj-kabel.net

Vse informacije glede vpisa v uvodno skupino dobite pri tutorki, možni so tudi individualni razgovori.

Več o Metodi IPAL in programu: https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal