fbpx

Vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL - nova četrtkova skupina

  • 18:00
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Vpis v program Iniciacija v Metodo IPAL - nova četrtkova skupina

Program Iniciacije v metodo IPAL traja 55 do 60 srečanj, ki potekajo redno enkrat tedensko po cca. 4 šolske ure ob dogovorjeni uri. Vključuje tudi obisk vsaj štirih celodnevnih seminarjev po lastni izbiri. Morebitne počitnice in prosti termini se dogovorijo znotraj skupine.

V ospredju dela na sebi po Metodi IPAL je osebna izkušnja, ki ji sledi teoretska predstavitev vsakokratne teme. Srečanja skupine zato niso predavanja, temveč  gre za individualno delo z vsakim posameznikom v dinamiki skupine na osnovi njenega oziroma njegovega psihičnega materiala (zavestnega in nezavednega). Nezavedni material pridobimo s pomočjo aktivne imaginacije in rojstne astrološke karte, kar proučujemo in interpretiramo v luči vsakokratne teme. Poudarek je na delu na sebi, na zavestni integraciji ter sprotni praktični uporabi pridobljenih spoznanj v življenju. Za pridobitev spričevala IPAL na koncu programa je treba narediti samostojno psihološkoastrološko interpretacijo tretje osebe. Če izpita ne opravljate, prejmete potrdilo o udeležbi.

Nova skupina Iniciacije v Metodo IPAL pod vodstvom Ace Kranjc se bo redno srečevala ob četrtkih. Skupina začne z delom, ko se zbere vsaj pet oseb.

Informativni dan: 2. 3. 2023 ob 18ih na Institutu IPAL, Miklošičeva 36, Ljubljana (1. nad.)

Šeherezada Kranjc - Aca, dipl. IPAL
T: 040 743 107
E: aca.kranjc@gmail.com

Aca vam je na voljo tudi za individualni informativni razgovor.

 

Prijavnica za vpis v program Iniciacije v Metodo IPAL-1.2.2023

Okviri sodelovanja v programu Iniciacija v Metodo IPAL - 1.2.2023

Program US Instituta IPAL

SEMINARJI-P23 (60. semester)

CENIK-IPAL-1.2.2023

 

Kdor se ne more udeležiti informativnega dne, si lahko ogleda zgornji posnetek, kjer smo skušali s tutorko Meto Erbežnik odgovoriti na nekatera splošna vprašanja.