fbpx

Iniciacija v Metodo IPAL - nova ponedeljkova skupina

  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Iniciacija v Metodo IPAL - nova ponedeljkova skupina

Na poti svojega življenja se znajdemo na poti, ko sami ne zmoremo narediti koraka naprej. To je trenutek, da se nam pridružite z vstopom v skupino Iniciacija v Metodo IPAL. Pot k sebi odkriva tančico ujetosti v ponavljajočih se vzorcih in ustvarja priložnost, da prepoznamo travme, ki smo jih skozi gene dedovali od preteklih generacij. Proces je podoben ponovnemu rojevanju sebe, zato je prava izbira za vsakogar, ki iskreno želi globlje stopiti na pot k sebi. Z boljšim razumevanjem sebe je to ena najboljših dobrin, ki jo naredimo, da uspešno prekinemo vzorce in dosežemo globoke in trajne spremembe v realnem vsakodnevnem življenju.

Za vidno spremembo je potreben pogum, da se lahko šibkost okrepi, bojazen opolnomoči, strah razbremeni, bolečino začuti in izjoče ter žalost predela v spokoj. Sprostiti čustven pritisk in ''biti z lastnimi čustvi'', daje človeku zanesljivo upanje na boljši jutri. V uvodno skupino vabljeni tudi vsi, ki nimate posebnih težav, bi pa radi izboljšali kakovost življenja in si želite bolje spoznati sebe.

V skupini bomo delali z Metodo IPAL, ki je sestava tehnik psihoanalize, aktivne imaginacije, analize sanj in psihološke astrologije pod vodstvom tutorke v varnem in stabilnem okolju, kjer se daje poudarek negujočemu uvidu skozi prizmo astroloških gradnikov (organe) duše. Dovoliti si spregovoriti, se začutiti, kar se nam dogaja, biti zares podprti in slišani, bo čas namenjen vašemu notranjemu dogajanju, da boste zmogli nadaljevati pot z željo po izhodu iz trenutne življenjske situacije. V skupini posameznik pride do globljih spoznanj z ozaveščanjem in osvetljevanjem preteklosti, da te nefunkcionalne vzorce prekine ter zaživi vredno in dostojno življenje.

Za vpis v skupino Iniciacije v Metodo IPAL, ki bo potekala ob ponedeljkih, vas Nadine Radesky vabi na osebni inidividualni informativni pogovor (online ali v živo).

Informacije in prijave pri vodji skupine:

Nadine Radesky, dipl. IPAL

T: 040 334 268

E: nadine.radesky@mavricnimost.com

Priporočamo individualni osebni razgovor s tutorko pred vpisom.

Več o programu: https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal