fbpx

Iniciacija v Metodo IPAL - nova ponedeljkova skupina

  • 17:30
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Iniciacija v Metodo IPAL - nova ponedeljkova skupina

Dokler imamo problem, a ga sebi ne priznamo, se ne more nič spremeniti. Ko pa se problema zavemo, ga priznamo in ga začnemo reševati, potem se v našem življenju začnejo stvari odvijati drugače.

Metoda IPAL, ki jo predstavlja kombinacija tehnik psihoanalize, aktivne imaginacije, analize sanj in psihološke astrologije, posamezniku omogoča, da pride do odgovorov na marsikatero vprašanje, ki si ga je dolgo zastavljal. Prav tako mu lahko pomaga razumeti in razrešiti probleme, ki ga izčrpavajo in mu povzročajo slabo voljo. Delo v skupini in pod vodstvom tutorke, prizadevanje posameznika podpre, okrepi in pospeši.

Naši nerazrešeni osebni problemi vplivajo na naše počutje, uspešnost in odnose. Če to traja dalj časa, začnemo opažati zastoj ali ponavljajoče problematične situacije v našem življenju.

 

Če želite to spremeniti, vas Meta Erbežnik vabi k vpisu v novo skupino Iniciacije v metodo IPAL, ki bo potekala ob ponedeljkih. Skupina bo manjša, v primeru karantene se bo delalo preko Zoom-a, da se dinamika skupine do ponovnega srečanja v živo ne prekine.

Začetek skupine: 19. 10. 2020 ob 17.30 

Možen je osebni informativni razgovor, da se ugotovi, če osebi ustreza način dela na uvodni skupini. Termin po dogovoru.

Informacije in prijave pri vodji skupine:

Meta Erbežnik, dipl. IPAL

T: 031 401 600

E: meta.erbeznik@gmail.com

Več o programu: https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal