fbpx

Iniciacija v Metodo IPAL - nova torkova skupina

  • 19:00
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Iniciacija v Metodo IPAL - nova torkova skupina

V zadnjih mesecih je bilo gibanje v fizičnem smislu zaradi korona virusa precej omejeno, a to nikakor ne pomeni, da mirujejo tudi vse ostale ravni našega bivanja na Zemlji.

Na primer Mercurius, ta nemirna substanca znotraj nas, nikoli ni pri miru. Neprestano šviga sem in tja po osi Ego – Sebstvo. Včasih je bliže prvemu, včasih drugemu, ves čas pa skuša oba nivoja čim bolj povezati med seboj.

Za pomoč pri tej svoji zahtevni povezovalni funkciji se lahko obrnemo na Metodo IPAL. Z vključitvijo v skupino za iniciacijo boste ob učenju dela s tehnikami metode IPAL hkrati spoznavali sebe ter pomembnost druženja in odsevanja posameznikove lastne energije znotraj skupine.

Kaducej je nastal, ko se je bog Hermes (rim. Merkur) s palico vmešal v spopad dveh kač, kači sta se ovili okoli palice in se začeli pogovarjati - na takšen način sta se pomirili in začeli sodelovati. S pogovorom se aktivira zdravilna funkcija, ko pa smo pripravljeni podeliti svoj material v skupini, pa se povežemo, občutek ločenosti izgine in nas več ne določa.

Nova skupina Iniciacije v Metodo IPAL se bo redno srečevala ob torkih med 18. in 21. uro.

Začetek skupine: 22. 9. 2020 ob 17.30 uri

Skupina bo potekala na sedežu instituta, Miklošičeva cesta 36, Ljubljana (1. nad.)

Informacije in prijave pri vodji skupine:

Manca Javornik, dipl. IPAL

T: 041 360 087

E: manca.javornik@evj-kabel.net

Več o programu: https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal