fbpx

Iniciacija v Metodo IPAL - nova torkova skupina

  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Iniciacija v Metodo IPAL - nova torkova skupina

Ljudje si želimo zgraditi trdno, stabilno in varno življenje. To zahteva veliko truda, sploh v tako negotovih razmerah, kot smo jim priča v zadnjem obdobju.

Za lažje premagovanje negotovih situacij ter materialnih, osebnostnih in čustvenih težav se lahko opremo na številne oblike pomoči, a vedeti moramo, da smo izključno sami tisti, ki nosimo svoja lastna bremena. Mi smo tisti, ki moramo biti trdni, da bodo takšni postali tudi vsi aspekti našega življenja.

Vljudno vabljeni k vpisu v novo torkovo uvodno skupino, kjer bomo skozi iniciacijo v metodo IPAL iskali vsak svojo notranjo moč.  Počasi, korak za korakom bomo odkrivali sami sebe, saj je poznavanje sebe nujno, da lahko dosežemo notranjo trdnost. Notranja trdnost pa nam bo pomagala živeti z dejstvom, da je sprememba edina stalnica v življenju.

Manca Javornik, dipl. IPAL, zbira prijave za novo uvodno skupino, ki se bo srečevala ob torkih. Tutorka vam je na voljo za individualni osebni razgovor pred vpisom. Skupina bo začela z rednim delom, ko se zbere vsaj 5 članov.

Informativni dan: 22. 3. 2022 ob 18ih (1 do 1,5h) na Institutu IPAL, Miklošičeva cesta 36, Ljubljana (1. nad.)

Tutorka bo predstavila program Iniciacija v Metodo IPAL in odgovarjala na vaša vprašanja. Možen bo vpis v program.

Manca Javornik, dipl. IPAL.
T: 041 360 087
E: manca.javornik51@gmail.com

Več o programu: https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal