Iniciacija v Metodo IPAL - nova ponedeljkova skupina

  • 18:00 - 19:30
  • Miklošičeva cesta 36, Ljubljana
Iniciacija v Metodo IPAL - nova ponedeljkova skupina

*ODKRIVANJE ŽIVLJENJSKEGA SMISLA IN GLOBINE*
z Metodo IPAL - sintezo psihoanalize, psihološke astrologije, aktivne imaginacije in analize sanj.

INFO DAN in VPIS v novo ponedeljkovo skupino: 4. 9. 2019 ob 18. uri

Pridejo trenutki, ko nismo najbolj prepričani o pravilnosti svojih življenjskih usmeritev. Bolj ko o tem premišljujemo in bolj ko premlevamo pretekle izkušnje, manj nam je jasno. Dejstvo je, da si samo z razumom in s čutili ne moremo pomagati. Kot je rekel Mali Princ: »Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.«

Bistvo stvari se skriva globoko v našem srcu. Če želimo priti do njega, je treba kopati po notranjih globinah. To pa ni čisto enostavno, ker zato potrebujemo več časa in drugačna orodja ter drugačne načine, kot smo jih sicer vajeni. Najprej je treba hoteti. Potem se je treba odločiti. Kdor res hoče in se res odloči, mu bo življenje na pot pripeljalo dragocenega pomočnika in vodnika za gledanje s srcem in za iskanje odgovorov v notranjih globinah – Metodo IPAL. Z delom v skupini bodo prišli tudi pomembni prijatelji in soiskalci, ki bodo skupaj z njim odkrivali globoko zakopane zaklade – laže in lepše je delati, če pri delu nisi sam.

Nova skupina Iniciacije v Metodo IPAL se bo začela v septembru po pogovoru z udeleženci skupine. Skupina je primerna za vsakogar, predznanje psihološke astrologije in analitične psihologije ni potrebno. Srečanja bodo potekala dobro leto vsak ponedeljek ob dogovorjeni uri (cca. 3h), skupina se skupaj dogovarja za počitnice in morebitne proste termine.

INFO DAN in VPIS v novo ponedeljkovo skupino: 4. 9. 2019 ob 18. uri
Več: Šeherezada Kranjc (040 743 107 ali aca.kranjc@gmail.com)

Skupino bo vodila Šeherezada Kranjc, dipl. IPAL. Vse informacije glede vpisa dobite pri tutorki, možen je tudi individualen posvet.

Več o Metodi IPAL in programu: https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal