Vpis v novo skupino Iniciacije v metodo IPAL (torkova skupina)

  • 18:00 - 19:30
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Vpis v novo skupino Iniciacije v metodo IPAL (torkova skupina)

Pridejo trenutki, ko nismo najbolj prepričani o pravilnosti svojih življenjskih usmeritev. Bolj ko o tem premišljujemo in bolj ko premlevamo pretekle izkušnje, manj nam je jasno. Dejstvo je, da si samo z razumom in s čutili ne moremo pomagati. Kot je rekel Mali Princ: »Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.«

Bistvo stvari se skriva globoko v našem srcu. Če želimo priti do njega, je treba kopati po notranjih globinah. To pa ni čisto enostavno, ker zato potrebujemo več časa in drugačna orodja ter drugačne načine, kot smo jih sicer vajeni. Najprej je treba hoteti. Potem se je treba odločiti. Kdor res hoče in se res odloči, mu bo življenje na pot pripeljalo dragocenega pomočnika in vodnika za gledanje s srcem in za iskanje odgovorov v notranjih globinah – Metodo IPAL. Z Metodo IPAL bodo prišli tudi pomembni prijatelji in soiskalci, ki bodo skupaj z njim odkrivali globoko zakopane zaklade – laže in lepše je delati, če pri delu nisi sam.

Nova uvodna skupina Iniciacije v Metodo IPAL pod vodstvom Mance Javornik bo začela z delom predvidoma prvi torek v septembru ob 18. uri na Institutu IPAL. Skupina je primerna za vsakogar, predznanje psihološke astrologije in analitične psihologije ni potrebno.

INFO DAN in VPIS v novo skupino: 28. 8. 2019 ob 18. uri na naslovu Miklošičeva 36, Ljubljana
Skupina se bo srečevala vsak torek ob dogovorjeni uri.

Kontakt: Manca Javornik, dipl. IPAL (041 360 087, manca.javornik@evj-kabel.net).

Vse informacije glede vpisa dobite pri tutorki, možni so tudi individualni razgovori.

Več o Metodi IPAL in programu Iniciacije v Metodo IPAL: https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal