Informativni dan 16. 1. 2019

  • 17:30
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Informativni dan 16. 1. 2019

INFO DAN DELA NA SEBI PO METODI IPAL
16. 1. 2019 ob 17.30 uri, Miklošičeva 36, Ljubljana

Metoda IPAL je izviren način dela na sebi s psihološko astrologijo, analitično psihologijo, aktivno imaginacijo in analizo sanj. Osnova dela je iskanje in individualno oblikovanje poti h kakovostnejšemu odnosu do sebe, sveta in drugih.

Metoda IPAL omogoča doseganje življenjskih ciljev, ki si jih udeleženec realistično zastavi s pomočjo skupine. Delo poteka v duhu ustvarjanja boljše kakovosti zivljenja in večjega psihičnega blagostanja.

V ospredju dela na sebi v uvodni skupini je osebna izkušnja, ki ji sledi teoretska predstavitev vsakokratne teme. Srečanja skupine zato niso predavanja, temveč gre za individualno delo z vsakim posameznikom v dinamiki skupine na osnovi njenega oziroma njegovega psihičnega materiala (zavestnega in nezavednega). Nezavedni material pridobimo s pomočjo aktivne imaginacije in rojstne astrološke karte, kar proučujemo in interpretiramo v luči vsakokratne teme. Poudarek je na delu na sebi, na zavestni integraciji ter sprotni praktični uporabi pridobljenih spoznanj v življenju.

Aca Kranjc vam bo predstavila program dela na sebi po metodi IPAL, iniciacijo v metodo IPAL in nadaljno usposabljanje do certifikata in diplome.

INFORMATIVNI DAN: 16. 1. 2019 ob 17.30 uri
Miklošičeva 36, Ljubljana (1. nad.)

Vabljeni tudi kandidati za vpis na diplomsko usposabljanje!

 

* * *

 

Sestavlja se nova skupina psihološke astrologije, analitične psihologije, aktivne imaginacije in analize sanj, in sicer:

PONEDELJKOVA SKUPINA (18:00 - 21:00)
Vodi Šeherezada Kranjc - Aca, dipl. IPAL (prijave in osebni razgovori: 040 743 107, aca.kranjc@gmail.com)

Skupina začne z delom 21.1. 2019 ob 17. uri

Več o programu dela po metodi IPAL:
https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal