Info ura za vpis v uvodne skupine

  • 16:30 - 17:30
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Info ura za vpis v uvodne skupine

Informacije o programih Instituta IPAL

Izvajalke uvodnih skupin vam bodo predstavile metodo IPAL,
programe in način dela na sebi ter odgovorile na morebitna vprašanja. Metoda IPAL je naš način dela na sebi s psihološko astrologijo, analitično psihologijo, aktivno imaginacijo in analizo sanj. Vpišete se lahko v uvodno skupino pri izbrani tutorki.

Uspešno dokončana uvodna skupina je pogoj za vpis na diplomsko usposabljanje Instituta IPAL. Že v času uvodne skupine se lahko obiskuje celodnevne seminarje.

V ospredju dela uvodne skupine je osebna izkušnja, ki ji sledi teoretska predstavitev vsakokratne teme. Srečanja skupine zato niso predavanja, temveč gre za individualno delo z vsakim posameznikom v dinamiki skupine na osnovi njenega oziroma njegovega psihičnega materiala (zavestnega in nezavednega). Nezavedni material pridobimo s pomočjo aktivne imaginacije in rojstne astrološke karte, kar proučujemo in interpretiramo v luči vsakokratne teme. Poudarek je na delu na sebi, na zavestni integraciji ter sprotni praktični uporabi pridobljenih spoznanj v življenju.

Razpisan termin za novo uvodno skupino:
- četrtkova skupina (18:00 - 21:00), Šeherezada Kranjc - Aca (predviden začetek 10. 5. 2018 ob 18:05, uvodni razgovori po dogovoru)

INFO URA: 9. 5. 2018 ob 16.30 na Miklošičevi 36, Ljubljana (1. nad.)

Tutorke lahko spoznate na informativnem dnevu, na voljo pa so vam tudi za posvet po telefonu ali osebno srečanje. Kontakti:

Vanja Kužnik, dipl. psih. astrol.
T: 031 446 152
E: vvanja47@gmail.com

Meta Erbežnik, dipl. psih. astrol.
T: 031 401 600
E: meta.erbeznik@gmail.com

Manca Javornik, dipl. psih. astrol.
T: 041 360 087
E: manca.javornik@evj-kabel.net

Spletna stran: https://ipal.si/uvodna-skupina