Delavnica Metode za terapevte

  • 19:00
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Delavnica Metode za terapevte

Delavnica Metode za terapevte: Odkrivanje življenjskega smisla in globine
*SAMO ZA KVALIFICIRANE PSIHOTERAPEVTE*
19. 6. 2019 ob 19.00

Vsak človek je izvorno povezan s svojo najglobljo bitjo in psihično celoto. Se pa zgodi, da ta povezava zaradi različnih vzrokov začne popuščati in se celo izgubljati. To vodi do občutkov nemira, tesnobe, depresije in splošnega nezadovoljstva z življenjem. Z Metodo IPAL lahko kakovostno in strokovno obnovimo ta kontakt. Na delavnici bomo pokazali, kako z Metodo IPAL do (ponovnega) odkritja življenjskega smisla in globine.

Na delavnici bo, posebej za že kvalificirane psihoterapevte vseh smeri, predstavljeno strokovno delo z Metoda IPAL. Praktično bodo demonstrirane osnovne tehnike, ki sestavljajo Metodo IPAL, to je jungovska psihoanaliza, aktivna imaginacija, analiza sanj in temeljna kozmološka tehnika, ki je Psihološka astrologija. Čeprav bo delavnica učnega metodičnega pomena za kvalificirane psihoterapevte, bo imela predvsem izkustveni značaj.

Delavnico bo vodila Meta Erbežnik, dipl. IPAL. Prijave zbiramo do zapolnitve mest na e-mail meta.erbeznik@gmail.com ali mobilni telefon 031 401 600. Delavnica bo trajala 2-3 ure. Prispevek 5,00 €.

https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal

Kdaj: 19. 6. ob 19.00 uri na Miklošičevi 36, Ljubljana (1. nad.).