Delavnica: Kironska rana - občutek sramu in sprejemanje nepopolnosti

  • 9:00 - 14:30
  • Miklošičeva 36, Ljubljana
Delavnica: Kironska rana - občutek sramu in sprejemanje nepopolnosti

Kironska rana - občutek sramu in sprejemanje nepopolnosti
praktična delavnica, 17. 8. 2019 (9:00 - 14:30)

"Občutek sramu in zavrnitve sta tesno povezana, tam, kjer občutimo sram smo nekoč doživeli bolečo zavrnitev, morda se je to zgodilo celo tako zgodaj, da se tega sploh ne zavedamo. Del sebe, ki je nesprejet, potiskamo v nezavedno, pretirana kontrola in kritika pa občutek nepopolnosti le še poglabljata. Občutek praznine je lahko znak, da imamo opraviti z veliko potlačenimi vsebinami. Da se nam z bolečino zavrnitve ni treba soočiti, razvijemo različne obrambne mehanizme, ki se sprožijo vsakič, ko se počutimo ogroženi. Ponavadi se jih ne zavedamo.

Občutljiva točka v horoskopu, kjer se srečujemo z bolečino, krivicami, občutki zavrnitve, sramu in nepopolnosti je položaj planetoida Kirona. V mitologiji je bil Kiron modri kentaver, ki sta ga zavrnila tako oče kot mati, vzgajal ga je sam bog Sonca, postal pa je veliki učitelj in zdravitelj. Skozi življenje doživljamo tri faze kironskega arhetipa: ranjenec, ranitelj in modri zdravitelj.

Pogledali si bomo mitološke, psihološke in astrološke vidike nastanka kironske rane in možnosti njene zacelitve. Delalo se bo po Metodi IPAL na konkretnih primerih udeležencev."

Delavnico bom izvedla: Alenka Malnar, cert. IPAL
Že tretje poletje zapovrstjo pripravljam delavnice na temo kironske rane. Kironske teme so občutljiva zadeva, nikoli ne veš kaj bo izplavalo, se pa v skupini ponavadi znajdejo "prave" osebe, da se lahko skupaj dotaknemo bolečine.

Prijave do srede pred delavnico:
T: 040 518 045
E: alenka@ipal.si
Ob prijavi, prosim, navedite osebne podatke za izdelavo astrološke karte (datum, kraj in točen čas rojstva)

Kotizacija: 50,00 Eur (za plačila do 11.8.2019 velja 10% popust - 45,00 Eur)
V skupino sprejmemo največ 8 oseb.

V potrditvenem sporočilu prijave na delavnico prejmete vse potrebne podatke za nakazilo.