fbpx

Seminar: Inkonjunkcije v sinastriji in nasploh

  • 9:00 - 16:00
Seminar: Inkonjunkcije v sinastriji in nasploh

dr. Matjaž Regovec: *INKONJUNKCIJE V SINASTRIJI IN NASPLOH*

seminar, 18. 3. 2022

Kot 150° je 'mrtvi kot'. Poznamo ga pri vožnji z avtomobilom, ko prehitevajočega vozila ne vidimo niti v vzvratnem ogledalu niti na naši levi. Poseben napor je potreben, da pogledamo 'čez ramo' in ga uzremo. Enako je z inkonjunkcijami v življenju, še posebej v medčloveških odnosih, ko ne vidimo drugega – ampak ali se nismo srečali ravno zato, da bi v razvoj zavedanja in učenje znotraj odnosa vložili zavestni napor in tako naposled tudi napredovali? Na seminarju si bomo podrobno pogledali dinamiko dvanajstih zodiakalnih inkonjunkcij in popoldne delali z Metodo IPAL.

Prijave v tajništvu Instituta IPAL do srede pred seminarjem (040 518 045, info@ipal.si).
Vseh dvanajst inkonjunkcij je predstavljenih tudi v knjigi Cogito methodum – Metoda IPAL: stvarjenje osebnega sveta in človekova preobrazba, ki je v prednaročilu do 26. 3. na spletni strani Založba Hermes IPAL.

Predstavitev tutorja:

Dr. Matjaž Regovec je kvalificirani jungovski psihoanalitik in doktor psiholoških znanosti (UL, mentor: zasl. prof. Janek Musek). Je ustanovitelj Instituta IPAL in povezovalec njegovih tutorjev od leta 1993 ter avtor številnih strokovnih in znanstvenih knjig, ki so prevedene tudi v nekatere druge jezike (angleščino, ruščino, madžarščino, srbščino). Njegovo raziskovalno delo se v zadnjih letih predvsem osredotoča na Rdečo knjigo ter njeno obravnavo v luči Metode IPAL.